Woodcoat Neutral Lud – Hvid

Produceret med det professionelle for øje

Produceret med det professionelle for øje

Woodcoat Neutral Lud er en blanding af de bedste råvarer, der sikrer dig den bedste behandling af dine nåletræs-trægulve. Ludblandingen trænger ned i alle træets sprækker og porer, hærder træet op. Woodcoat Neutral Lud anvendes derudover til at mindske træets naturlige gulningsproces og efterlader træet med et eftertragtet hvidskuret look. Det er derfor yderst velegnet til lyse trægulve, som blandt andet er lavet af Douglas, fyr, bøg og ask. Når du har påført Woodcoat Neutral Lud, skal der altid efterbehandles med enten sæbe, olie eller lak.

Produceret med det professionelle for øje

Woodcoat Neutral Lud er en blanding af de bedste råvarer, der sikrer dig den bedste behandling af dine nåletræs-trægulve. Ludblandingen trænger ned i alle træets sprækker og porer, hærder træet op. Woodcoat Neutral Lud anvendes derudover til at mindske træets naturlige gulningsproces og efterlader træet med et eftertragtet hvidskuret look. Det er derfor yderst velegnet til lyse trægulve, som blandt andet er lavet af Douglas, fyr, bøg og ask. Når du har påført Woodcoat Neutral Lud, skal der altid efterbehandles med enten sæbe, olie eller lak.e. 

Fordele ved Woodcoat Neutral Lud – Hvid:

Tørretid 4-5 timer
Velegnet til fyr, Douglas, bøg & ask
Mindsker den naturlige gulningsproces
Forbrug: 8-10 m2 pr. liter.

Rådfør dig med eksperter

Er du i tvivl om hvilken type efterbehandling, der er ideel for dig og dit gulv?
Ønsker du eksempelvis at behandle dit egetræsgulv, bør du på ingen måde give det en ludbehandling. Eg er en meget syreholdig træsort, hvilket betyder at hvis du behandler det med lud, vil det give dit egetræ en mørkegrøn farve, som ikke at til at slippe af med igen. I Woodcoat sidder vi klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål, således at du altid ender med den rigtige løsning for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 45 46 69 eller på mail info@mikkelsgulvslibning.dk. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular. Så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

    Ønsker du et tilbud på vores produkter?

    Ring til os på 22 45 46 69 eller udfyld formularen her. Så vender vi retur hurtigst muligt